Wednesday, March 17, 2010

2 in 1




You are tagged!

It's 2 tags in 1 post. Here are tags from Shariz and Lady Of Leisure


Tag from Shariz.... Baru nak buat.....

1.When did u first met your hubby n where?
About 19 years ago infront of a bookstore

2. Love at first sight?
Nope...after berkali2 tengok dari dekat dan jauh

3. Who is he the first time u met him? A student

4. How long it takes for him to ask u out on a date?
about a week after we first talked..

5. Where was your first date? At McDonald Bukit Bintang

6. How he proposed?
x propose cam mat salleh tu....He brought me to see his parents

7. Special Date with your hubby? No special date. Every moment with him is so special.

8. Changes that he asked u to do?
A lot! Attitude yg x elok - I ni sometimes kurang kesabaran!

9. What is about him that u love him so much?
He is caring, responsible and honest.
10. What is about him that u wish he would change?
I wish he would stop worrying about things. I want him to be like me - Ada masalah pun buat mcm takde masalah je but then semua org tak samakan...

11. U will lose ur mind n crack ur head when he?
He is away from me..I'm not that independent

12. U will smile thru ur eyes for the whole day when he?
bought me what I wanted/ I like

13. Complete sentences below 'My love towards my hubby is as big as..?undescribable..

Nak pass Tag ni kepada?


Ann

Nana

She Loves Pink

Che Puan Idot

Ummi Hanie

Ila ali

Myza

Tag From Lady Of Leisure



No.1 Aperkah jenama Deodorant yg korang pakai skang? Biotherm

No.2 Brand ikan Sardin dalam tin yang paling digemari?
Sardine cap ayamlah , to me takde sardine lain yg boleh challenge

No.3 Apakah bahagian badan anda yg paling anda rasa SEKSI & SEKSA
Rasanya takde apa yg seksi dan takde mana2 bahagian yg menyeksakan. Biasa2 je

No.4 Aper hadiah yg paling 'HAMPEH' yg korang penah terima dr yg tersayang?
Mmmm...Kalau bg yg hampeh nak kenelah org tuh!

No.5 Korang akan rasa diri disayangi bila.........? When you are pampered and appreciated

No.6 Apakah hadiah yg korang akan kasik pada bakal mak mentua pd kali pertama berjumpa
Kasi buahtangan yg sesuai dengan bakal mak mentua and sesuai dengan budget kita :-D

No.7 Antara Belacan, Cencalok & Budu...yang mana lebih wangi dan sesuai dibuat perfume? (Yang mana lebih wangi dibandingkan dengan bau kentut anda)
Tiga2 ni saya suka makan-paling busuk belacanlah kot. Tiga2 tak sesuai jadi perfume. Sesuai dimakan saje, wokeh!

No.8 Jenama kasut paling banyak yg anda miliki?
Hush Puppies - senang jumpa and selesa turun naik tangga sekolah

No.9 Sekiranya anda menjadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga apakah yg akan anda lakukan demi meramaikan rakyat Malaysia? Sekiranya ditawarkan anda berminat utk memegang jawatan menteri ape?
Menggalakkan org berkahwin dan sape yg takde pasangan tu kita ikhtiar carikan jodoh. Rugi tak kahwin.....
Nak jadi Menteri Alam Sekitar because I am a nature person. Nak tanam banyak2 pokok, nak wajibkan recycling, haramkan plastic bag ?? sokong jangan bunuh ikan paus??.


No.10 Sila Tag kepada 5 orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas!

Azmiezas
Mizara
Ermayum
Nishalim
Aisyah Hani
Shariz


If you have done this tag, abaikan je..


15 comments:

  1. Kena tag lagi ni..hihihi..sebenarnya dah 2 org tag kita benda yg sama, cuma kita jer..yg belum bayar utang lagi..ok..

    since dah ada 2 tag, maknanya dah nak kena bayar lah ni!!..

    btw.>...kita suka sangat buat tag yg 1st tu, coz masa kita tengah buat tag tu, kita akan teringatkan zaman bercintan-cintun dulu,..betul tak TK??..

    ReplyDelete
  2. hehehe..TK this is really funny:p
    should let ur hubby have a copy
    penat dah gelak :p

    ReplyDelete
  3. hehehe... i love nature too... esp country side... :) tq sbb jawab tag ni..
    :)

    ReplyDelete
  4. Azmiezas- u r right. Teringat my first date.

    Hana - Harap2 my hubby tak baca my blog.

    Lady - u r welcome-love countryside too..

    ReplyDelete
  5. Did you find yourself having to pause and think about the answers? Sometimes people would ask me random questions about my relationship with my husband and I find myself pausing and then reply because I've been with him for 19 years and that's 19 years of life together.

    ReplyDelete
  6. Oh..It takes me almost a month to answer those questions and to complete the tag. It's such a long pause!

    ReplyDelete
  7. haha..ada tag lagi....ok i'll do it ..:
    wow u jumpa depan bookstore hehe mcm dalm movie ..i ingat kalo u tgk movie yg mcm tu mesti u teringat balik eh..:)

    ReplyDelete
  8. perfume bau belcan ok kot heheh-

    ReplyDelete
  9. TK, i adiah balik award tu kat you! sila terima hokay. check out from my blog hokay.

    ReplyDelete
  10. It's like a mini life story of yours. How sweet...and don't you sometimes wonder how time just zips by like that?

    ReplyDelete
  11. Mizara-thank you buat tag ni. Baguslah you, terus buat..

    ReplyDelete
  12. Ermayum- Belacan mmg busuk tapi sedap babe.

    ReplyDelete
  13. ComeyBlako- Thank youlah dear. Happy je dpt award ni..Kat blog je lah boleh dapat awardkan?

    ReplyDelete
  14. Xiaoyen recipies- You are so right. It's like a mini lifestory. How time flies. It has been 19 years..!

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin